onsdag 12 augusti 2020

Till Robertsfors GK Och Kurjoviken I Skellefteå ...

 Vill börja med att berätta, att Bloggers är inte roligt att använda längre sedan dom har ändrat om. Allt lever sitt egna liv. När jag skriver inlägget är det svårt att få bild o text rätt. Plötsligt blir det blå text och läser jag inlägget senare på en dator, har det övergått till rosa text. Ska ändå försöka skriva lite. 

Alltså, från Umeå åkte vi ihop med Kjell o Dessan till Robertsfors Golfbana. En resa som tog dryga 40 minuter.

När vi kom fram mot kvällningen stod det redan några husbilar där. Det fanns två platser för oss, en bit ifrån varandra. Men tänk att det finns så otroligt vänliga personer, som erbjöd sig att flytta sin bil för att vi skulle få stå bredvid varandra. Dom tog upp sina stödben och flyttade bil, bord och stolar. Säger återigen Tack till er, om jag inte har helt fel, Åke och Ann för eran vänlighet.

Nu hann jag inte ta kort när alla bilarna stod där, utan blev först efter våran golfrunda.

När vi väl hade slagit oss till ro, upptäckte vi att vårat kylskåp hade lagt av. Vände upp och ner på dynor och skruvade bort lister för att leta säkring. Totalt stendött konstaterade killarna efter att ha mätt ström/12volt hit och dit. 

Bara att inse att inget är att göra och luta sig tillbaka och njuta av den fina kvällen tillsammans med våra fina vänner, som hjälper oss i nöden.



När det började mörkna tog vi en promenad bort till klubbhuset och straxt bredvid var kyrkan upplyst.

Följande morgon var solig och varm redan när vi slog ut strax efter 08. Det blev en tuff dag på banan, visade det sig. Långt att gå mellan hålen och ingen skugga, trots att det var träd på sidorna. Hur var banan då? Inget fel men av dessa tre vi spelat, hamnar denna på 3:e plats. Jakob filmade mig när jag slog ut på ett av hålen. Lite kul att se sig själv, vore ännu bättre om man kunde rätta till sina fel hahaha

När denna varma golfrunda var klar, åkte vi till Skellefteå och köpte en ordentlig kylbox som går på 220 och 12volt. 

Kjell och Dessan hade åkt före till Kurjovikens Havsmarina/ställplats i Skellefteå

N64 41´3"  Ö21 13`17"

Vilka rara vänner vi har som hade förrätt och god köttgryta färdigt åt oss när vi kom in rullandes.  Bara att sätta sig ner och äta.

 En fin hamn och ett fint hus med toa dusch bastu och kök, där vi kunde lägga in våra frysta varor i frysen. 
En liten bit längre bort, kunde man tömma toa. Vi hade en vattenlunga för att tömma gråvattnet i toan, vilket fungerar jättebra.
Vi har en mysig härlig resa här uppe i norra delen av Sverige.

Kram 

Yvonné




7 kommentarer:

  1. Ni har verkligen otur med kylskåpen...men det verkar vara nåt som går i husbilarna just nu eftersom det tar 3 v att få tag i boxen till kylen. Ni är otroliga som vill stanna trots att ni får böka lite med all mat. Det var trevligt att få stå med er vid golfbanan och kunna dessutom stå bredvid varandra för att det finns trevliga o hjälpsamma människor som flyttar på sig. Håller med dej att dom var verkligen trevliga.Trevliga dagar tillsammans hade vi där. Kramiz

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kylskåpet kan vi inte göra något åt och då är det mycket bättre att kunna fortsätta umgås med er och ha det bra. Det blev en bra lösning med boxen, fast ingen fryst mat.
      Kul att ni också hängt med till banorna men det där med caddie, får ni jobba på Hihihi
      Kramizar

      Radera
  2. Nu var det väl ett fall framåt! All text är svart och ni är bara lite längre och smalare på stående foto. (Det där med stående foto har jag inte haft några problem med).
    Kylskåp som endast fungerar på el har vi rest med i +30° genom hela Europa. Det var inget kul.... Oppas det löser sig framöver.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vet inte varför Blogger förstör ett fungerande koncept. Särskilt irriterande när man inte kan påverka det själv.
      Vårat kylskåp frys ugn fungerar inte alls, bara gilla läget😄
      Ha det bra på eran resa o kanske vi ses

      Radera
  3. Knepigt med Nya Blogger har jag förstått att många har. Men du fick till det. Bra kämpat.
    Trist att kylskåpet la av men sånt händer. Och ett nytt blev ju bra.
    Förstår att ni har en fin resa med mycket golf. Härligt.
    Ha det fortsatt bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu gör vi det bästa av trasig kyl frys ugn och det fungerar bra med boxen på golvet😄
      Jodå vi rullar vidare i fjällvärlden som är så vacker.

      Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera