tisdag 24 mars 2020

En Cykeltur ...

Vädret är riktigt bra med temperaturer runt +8grader, soligt med växlande moln.
Pratade med min väninna uppe i Falun, som sa att hon hade cyklat hela vintern. Vi har inte ens tänkt på att cykla men det fick oss att plocka fram och titta om batterierna var laddade, vilket dom var. 
Trampade iväg till butiken och medans jag gick in och handlade, vart Jakob cykelvakt (70+are) 
Lika bra att lyda då det stod i en tidning "att 70+are borde tas i öronen då de inte lyder rekomendationerna"
Det gick bra och var skönt att cykla och få röra på sig ordentligt. Därför fortsatte vi in i Naturreservatet, på stigar vi aldrig har varit på tidigare. Så småning om kom vi ut vid våran golfbana. 
Klart vi fundrade om och när banan ska öppnas, kommer den över huvud taget att öppna för spel. Blir det kanske bara 2-bollar fortsättningsvis. Ja det återstår att se.
 Nu vart den här cykelturen så mycket längre än vad vi tänkte. Då gäller det att snabbt få i sig något innan svimningsanfallet kommer haha. 
Mcdonalds DriveThru gäller väl även cyklar, så dit trampade vi och beställde en pommesfrittes med jalapenos och kaffe.
Vi var de enda som satt ute och åt, trots det sköna vädret.

Folk som vi mötte log lite mot oss och med tanke som vi har sett ut med mössorna och hjälmarna på toppen, förstår jag det hahaha.
En runda på två timmar blev det innan vi var hemma.

Kram
Yvonné

6 kommentarer:

  1. Förståndigt att ha en mössa under hjälmen. Det har jag också och blev kallad "jultomte" av en fyllo, för att mössan var röd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst måste vi ha mössa under, sådana hjälmar som vi har blåser det rakt igenom. Den gubben kanske längtade efter Tomten hihihi

      Radera
  2. Vilken härlig tur, motion, frisk luft och en kul stund i fint väder! Så kan vi också tänka oss tillbringa vår karantän!
    Jag tyckte ni var riktigt söta i er mundering, sen får vi försöka ta våra 70+are i örat och hålla dem borta från folksamlingar....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Även om vi har tomten att vara ute på är det skönt att rör på sig och se något annat. Hur det ska gå att få dessa 70+are att begripa bättre, förstår jag inte. Tror att det kan bero på lite egoism eller vad kallar man det för: så här har jag alltid gjort och det ska jag fortsätta med. Kanske att detta gör så vi får total isolering.
      Hoppas ni är hemma nu Kram

      Radera
  3. Vilken härlig tur ni hade med cyklarna för det gäller att hitta på roliga saker om man kan trots allt elände. Klart man ska ha mössa under hjälmen när det blåser kallt....det har vi också.:) Kramizar vänner...ta hand om er ordentligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vi håller oss på avstånd från andra och cyklar snabbt ifrån dom hahaha
      Kramiz

      Radera