torsdag 23 augusti 2012

1 Års BloggJubileum..........

 
                                                       Vi firar 1 år med Bloggen idag!

 
Ja så det blev, trodde kanske inte det när jag skrev det första inlägget för precis 1 år sedan.
 
"Så sitter jag då här med en Blogg! Känns spännande samtidigt lite skrämmande!
Hur beter man sig, vilka förväntningar har andra och kanske mest mina egna förväntningar, på hur, när och vad jag ska skriva om. Ja, det lär visa sig framöver, vem vet, detta kanske blir det enda som jag skriver men det tror jag inte riktigt själv på."
 
Och visst har jag fortsatt att skriva och visat många bilder under detta året som gått.
 
"Tanken från min sida är att vi, JoY, ska skriva lite tillsammans här på bloggen! Vi får se hur det blir med det, har redan mina misstankar hur det slutar men det får ni reda på senare."
 
Ja mina misstankar om, vem, som har skrivit på bloggen besannades också ha ha ha
Jakob har inte gjort några egna inlägg, jo förresten, ett inlägg, men däremot kommit med tillrop och något förslag.
 
"Snälla ni som läser det som vi skriver, skriv tillbaka vet jag, alltid roligt att veta om någon finns "där ute" och läser."
 
Den här meningen, har verkligen visat sig, att det finns många
"där ute"
som tittar in och läser och till och med lämnar kommentarer.
Tusen Tack till alla er, kända och okända, som tar er tid till att göra det.
Jag vet själv, jag läser andras bloggar och ibland så lämnar jag en kommentar men många gånger gör jag det inte, tyvärr. 
Måste bättre mig, för jag vet ju hur roligt det är med en liten kommentar, om än så liten eller hur?
Somliga okända, känns som man "känner" vilket är såå roligt.
Vilken genomslagskraft denna Bloggvärld har, helt otroligt. Det finns ju Bloggar om allt möjligt. Man kan sitta i dagar och läsa och läsa men då får man se till att någon servar med mat och dryck och kanske en sittring och inget "riktigt" jobb att gå till
ha ha ha
Det är i alla fall jätte roligt med en egen Blogg och så länge som det är det, kommer jag att fortsätta att skriva om:
 "Ditt och Datt och Hipp som Happ"
Ja ni vet ju hur det brukar bli eller hur?
Hoppas ni fortsätter följa med.
 
Än en gång:
Tusen Tack
till alla er
som hittills har gjort att det blivit
18352 stycken
sidvisningar
Det kunde jag inte i min vildaste fantasi trott
 
Stora Regniga Kramar
Yvonné
 
 
 
 
 

 

7 kommentarer:

 1. Grattis till årsdagen! Ja visst är det kul med det här bloggandet och man får så många nya vänner. Aldrig hade jag trott att man skulle kunna få vänner genom en blogg.....men så är det och det är jättekul. Det är som du säger inte lätt att hinna läsa alla som man skulle vilja följa...men jag gör ett gott försök.
  Tänk så bra det här med Internet är.
  Lycka till med fortsättningen.

  SvaraRadera
 2. Grattis! Aboslut värt att fira! Visst är det så att blogg världen ger så mycket oväntade saker. Man får vänner som man en dag träffar, man byter tips och råd, byter bilder och recept mm. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis kära du till årsdagen med din blogg. Du har så rätt i att det är skrämmande med bloggandet. Det som är roligt, det är att man får vänner. Som man vid tillfälle kanske får träffa:) det hoppas jag på:) det är positivt med bloggen. Skriva lite trams, som jag gör...det kan man göra. Det är kul. Man behöver inte dela med sig av allt:-) kramelikram

   Radera
 3. Grattis på 1-årsdagen! Kul med nya vänner, fast man inte träffats i "verkligheten"!(Fast verkligheten är ju bloggen förstås, eller...) Men man vet ju aldrig... rätt som det är så kanske våra vägar korsars, och då vet man ju faktiskt en hel del om varandra! (Som när vi plötsligt träffade Maggan och Ingemar på en mack i Spanien!!!) Tills dess delar vi med oss av de dagar som kallas livet!
  Kram! Inga-Lill och Arne

  SvaraRadera
 4. Ett år går fort! Ser fram emot fortsättningen. ha en bra helg!

  SvaraRadera
 5. Grattis på årsdagen.

  Så sant som det är sagt. Massor med bloggvänner får man. Och Maggan och Ingemar har varit här hos oss i Portugal. Kanske har ni tid att titta in innan färden går till Marocko.
  /Anna


  SvaraRadera
 6. Många Tack för era kommentarer. Det värmer otroligt, kanske extra mycket när det regnar såå mycket som det gör just nu.
  Maggan: Visst är det roligt att "få vänner" via nätet.

  Katarina: Ja det är roligt med recept delningar osv och dina fantastiska bilder som du delar med dig från "när och fjärran".

  Dessan: Vem vet vi kanske syns, snart.

  Inga-Lill o Arne: Att man delar med sig, ger även inspiration till andra eller hur, vilket ni har gjort. Vi ska bla besöka Platsens själ, när, det vet man inte, men det ska bli ha ha ha

  Elisabet: Ja visst har ett år gått fort och tittar man tillbaka i sin egen blogg så vet man vad man också har gjort ha ha ha

  Anna o Jan: Tack för erbjudandet, den dagen vi rullar så långt söderut, ska vi absolut komma förbi hos er. Tills dess, fortsätter vi att läsa om alla era projekt, som ni verkligen lyckats såå bra med.

  Kram Kram
  Yvonné

  SvaraRadera