fredag 4 november 2022

Bamse Katt ...

 Vi hade katter tidigare och det var rasen Helig Birma, detta var våran goa fina Sir Nogger.

Den här veckan som gått, har vi varit kattvakter till Bamse. Han ingår i äldsta dotterns familj och är en Ragdoll på hela 7,3kg. Gör verkligen rätt för sitt namn, Bamse.
Tänk så snabbt vi vande oss att ha katt och gissa hur många gånger vi har sagt Nogger, till Bamse, dom är ganska lika. Inte konstigt att han inte kom när jag ropade Nogger hihihihi. Bamse är en nyfiken katt, som har varit med mig överallt, i syrummet, duschen, garderoben osv och allt ska undersökas. När det är gjort, har han gått och sovit en stund, till det var dags för nästa händelse. Tog en del bilder som skickats till familjen och satte även ihop ett bildspel.


Det har varit såå mysigt att haft katt igen, även om det varit till låns. Förmodligen inte sista gången som han kommer besöka oss.


Kram Yvonné



2 kommentarer:

  1. Så mysigt att få vara kattsajter! Det var vi också några gånger åt yngsta dottern Sandras vackra bengal, Ikaros, en bortskämd herre som bara drack rinnande vatten (hade speciell vattenskål med cirkulerande vatten). Tyvärr fick han något fel på njurar så han fick gå hädan. När jag blir ”gammal” och mer hemmavunnen kommer det nog att bli en katt, men hoppas det dröjer…
    Ha det så skönt i alperna! Kram

    SvaraRadera
  2. Så fina, både Nogger och Bamse. Ja nog märks det i bildspelet att Bamse är nyfiken, tänk att t.o.m diskmaskinen skulle undersökas.

    SvaraRadera