tisdag 12 juli 2022

Del 6 Äntligen Födelsedagsfirande På Gotland ...

 Äntligen var det dags att få fira våran finaste Umeå Kjell, som blev en 60-åring just denna dagen. Som vi har väntat på denna dag och kanske allra mest att slippa detta hemlighetsmakeri som pågått i runt 4 veckor. För dom som inte vet vem Kjell är, så är han gift med Dessan, våra fina vänner uppe i norr, som tidigare skrev på bloggen Vardagsglitter. Dessan och jag är väldigt tajta, det är som att ha fått en syster på äldre dagar och vi pratar med varandra ofta, ibland flera gånger i veckan. 
Hemligheten var att hela deras familj hade ordnat med en resa till Gotland, som Kjell inte hade en aning om. När vi fick reda på deras planer, kom så klart ideen att vi ville överraska allihopa med att vara där! Sagt och gjort vi bokade våran resa. Vilket gjorde att vi hade redan varit 1 vecka på Gotland när dom kom dit. Dom kom med 2 bilar uppifrån Umeå och när Dessan frågade om dom fick hälsa på oss och ev få sova över, 9 personer, fick jag snabbt ljuga ihop ett svar?  Självklart fick dom sova hos oss, men vi var inte hemma, utan vi var ute på en Västkust turne och hälsade på våra vänner! Kunde ju inte säga att vi var på Gotland, då hade det inte blivit någon överraskning. Usch för lögner med detta var ju en rolig vit lögn hihihi. Så dom kom till vårat hus och övernattade, för att köra ner till Nynäshamn dagen efter. 


Kjells födelsedag kom och Jakob och jag väntade på att dom skulle komma och hade ställt bilen en bit ifrån deras hus. För att få adressen av ena sonen, hade jag ljugit ihop en historia om att skicka en överraskning osv osv.

Paketinslagning och sedan var det dags att smyga iväg.


Fantastiskt roligt att få överraska Kjell och så klart hela familjen, som trodde vi var på Orust hihihi

Benjamin och Jakob spelade fotboll i trädgården.

Vi fick en super mysig kväll tillsammans med hela familjen, våran "bonus släkt". 
Avslutade kvällen med att gå ner till stranden.






Tack för en rolig mysig överraskningskväll tillsammans med er.

Kramizar






 






6 kommentarer:

  1. Finns väl inget roligare än att bli överraskad eller att överraska själv. Minns min 70 årsdag (firade vi på Bauergården). Jag trodde vi skulle grilla hos en av döttrarna en dag i juli (jag fyllde ju i juni). Kom dit helt oanade och får se hela släkten, från söder till norr, i finrummet! Har aldrig blivit så överraskad tidigare, men är ett fint minne idag. Förstår att ni hade det trevligt tillsammans.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det låter också som en fantastisk födelsedag.

      Radera
  2. Så skoj att få se lite bilder från överraskningsuppvaktningen (Herre min je vilket långt ord), som ni berättat om. Förstår att det inte var helt enkelt att hålla det hemligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det var snudd på lite jobbigt att vara hemlig och inte försäga sig.

      Radera