tisdag 12 oktober 2021

Nu Har Vi Åkt Till Norrland ...

 Efter våran västkust resa, var vi hemma 1vecka och fixade lite i trädgården. För att därefter ge oss iväg med husbilen, mot Norrland. Tjocka kläder packades, för man vet ju aldrig vad vädret kan hitta på.  Eftersom vi skulle upp till Umeå och hälsa på Kjell och Dessan, var det bra att pricka in när Kjell hade lite lediga dagar. 

Klädde på mig "Bil-åkar-byxorna" och slog på vindrutetorkarna, som fick testas ordentligt, då vi körde med regnet hela vägen upp till Härnösand. Ganska tråkigt när vädret är så men huvudsaken att det är torrt inne i bilen.

Vi hade tittat på VäderCaddie-appen att det skulle vara sol på Härnösand GK, dagen efter. Vilket passade bra för att ta en golfrunda. Inte för att det såg så värst lovande ut när vi kom fram mot kvällningen. Hahaha det var galet med vatten på sidoerna av vägen, in till golfbanan och allt låg i dimma. Ja visst hade vi våra funderingar om hur det skulle gå att spela följande morgon. Hur som helst, vi parkerade och pluggade in elkabeln, därefter på med gummistövlarna för att gå en runda och se var vi var.


Vi undrade lite, om det var ett "vattenhinder" eller en bunker hahahaha

Men ser man på, följande morgon kom solen fram och fick dis och dimma att försvinna. För säkerhets skull tog vi stövlarna på oss, med tanke på hur mycket vatten det varit kvällen innan ute på banan.
 Allt vatten hade inte försvunnit hahaha stänkte en hel del när vi gick.

Smakar alltid lika bra med kaffe efter 9 hål, fast just på denna banan, blev det fika först efter 12:e hålet. Och visst hade vi fått fint väder.

Gårdagens vattenfyllda bunker som jag klev ner i, där hade vattnet sjunkit undan så här bra.
De skira Blåsipporna blommar.
Vi fick en golfrunda att minnas och kan absolut tänka oss att återvända, när det torkat upp lite mer.
Ställplats för natten blev lite mer norr upp, nämligen 
En båtklubb som ordnat 4 platser för husbilar, inte är det några 4 mellan platserna inte, mer som parkeringsplats. 100:- kostar det med el och torrdass.

Mysigt att stå ute med denna utsikt och grädda pannkakor.
Vackert rosaskimmer på kvällen, ut över havet.

Kram
Yvonné
 

4 kommentarer:

 1. På den här resan har ni verkligen haft växlande väder; ösregn, strålande sol och till slut blev ni väl jagade av snön….💦💦☀️☀️❄️❄️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns som vi har gått igenom alla väderlekar😄hoppas vi slipper snöglopp innan vi kommer hem.

   Radera
 2. Platsen vid sjön är ju det man alltid går och drömmer om. Ha en riktigt härlig Norrlandsresa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med att det är fint vid vattnet.

   Radera