torsdag 1 april 2021

Glad Påsk ...



 Härligt soligt väder idag, Skärtorsdagen. Det var 0 grader i natt, ändå är det skönt i solen men genast svalare i skuggan och vinden lite kylig. Vi tog en runda genom parken och tittade på planteringen. Bikuporna hade öppnats upp och dom var ute och jobbade.
 

Det är även 1:a April idag. Inget Aprilskämt var det, när Vårdcentralen ringde upp och bokade in Jakob för vaccinering. Vilket gick väldigt smidigt enl honom, själv får jag vackert fortsätta vänta. Just idag önskade jag, att jag också hade tillhört den åldersgruppen. 

1:a April 1999 förlovade vi oss, inte det heller något Aprilskämt hahaha Köpt lite olika blommor och gjorde i ordning en bukett. Härligt med Mimosa men buketten får stå i uterummet. Har bara en liten liten kvist inne och den sprider en härlig doft.  

 


När jag gav mig iväg på kvasten, plockade jag upp en liftare 

och strax efter dök denna vägskylt upp! 

Håll nu tummarna att allt går bra för oss 

Glad Påsk

Kram
Yvonné och Jakob

8 kommentarer:

  1. Svar
    1. Visst är det fint med blommorna.

      Radera
  2. Härligt med vaccination för Jakob. Nu är det bara vi, deras "unga kvinnor" som ska få ett par doser också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte lätt att vara så unga som vi är hihihi

      Radera
  3. Önskar er en fin resa.
    Så skönt att Jacob är vaccinerad. Maken blev det för en vecka sedan och jag tror jag är på g i kommande vecka eller veckan därpå. Ger nu helt andra förutsättningar.
    Önskar er en fin påsk och nu är väl ändå våren här Så några körsbärsblommor i Kungsan igår. Och då är det vår. Mne säkert kommer några bakslag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det känns bra att han har fått sin första och jag får vänta ett tag till. Det är bra att du förser mig med bilder från bland annat Kungsträdgården, längtar dit för att se träden blomma.

      Radera
  4. Vilka vackra blommor. Skönt att vaccineringen äntligen kommit igång, det är samma här, maken har fått sin första spruta men jag får vänta ett tag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det bra att vaccineringen börjar ta fart, man kan se ett ljus i tunneln.

      Radera