onsdag 9 oktober 2019

Hemma Igen ...

Borta bra men hemma bäst, 
är ett ordspråk som många nämner och tycker passar in. Kan hålla med om det men samtidigt när vi reser runt med husbilen, är vi ändå alltid hemma på något sätt. 
Nu är vi hemma på riktigt, inte i hemmet, som är på hjul.
Jobbet har redan satt igång, redan dagen efter hemkomst, om än med lite bryskt uppvaknande. Jag hade nämligen tagit fel på tid när jag skulle börja jobba. Har hela tiden trott att jag skulle jobba lördag kväll men tänk så fel jag hade, Vi blev väckta av telefonsignalen och det var klockan 7, som jag skulle börja jobba, jaja allt löste sig snabbt, bra att ha nära till arbetet hahaha

Trädgården ser ut, som den brukar göra på hösten. Rådjuren, har haft det lugnt och skönt på tomten. Ätit och hållit ner de yviga buskarna, man ser tydligt på höjden hur långt upp de har nått. 
Kryddorna ser fräscha ut. Squash finns det några kvar och det ska bli intressant och se hur potatisen har blivit. 
Mycket rönnbär är det, men det är inget som vi tar rätt på. 
Det har varit en frostnatt tidigare i veckan, med en tunn ishinna till följd och skrapning av bilens rutor.
I natt har det regnat +6grader.
Jakob cyklar varje morgon till golfbanan och spelar med sina kompisar.
Vardagen är åter.








Kram
Yvonné

4 kommentarer:

  1. Visst är det skönt med en vardag också! Jag har jobbat ett par dagar den här veckan och ska göra så ett tag framöver.
    I helgen hoppas vi på uppehåll och hyfsat väder för trädgården behöver fixas inför hösten och kanske kan det bli en golfrunda också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå visst är det skönt med en vardag, men skulle nog kunnat vara ledig ett tag till hahaha. Jakob golfar varje dag sedan vi kommit hem. Nackdelen med trädgårdsarbetet så här på hösten är att det är så blött och geggigt i jorden. Men vi har inte så mycket som behöver göras. lite blommor som ska tas om hand och lite här och lite där hihihi

      Radera
  2. Nej bilderna togs efter frosten.

    SvaraRadera