torsdag 4 april 2013

Glada Dagar....

Det har varit extra Glada Dagar de två senaste dagarna. Jag har varit ledig och är förvisso fortfarande .
Igår när solen sken, så kändes inte tandläkarbesöket såå läskigt. Trots det kom jag ut med en tand mindre än när jag kom dit! Så kan det gå men det var en planerad ut dragning, alltså ingen överraskning.
Hemma igen, såg jag något gult inne mot husväggen
Några små tappra Krokusar, som tittade fram mellan de gamla löven. Det är något visst med de allra första blommorna som kommer fram , tycker jag. 
Även Tulpanerna har tagit fart.
Däremot har det gått åt skogen med Påskliljorna, som stod i krukan. Det blev hängande påskliljor i stället, dom tålde visst inte att det blev -12gr en natt!!

På tomten ligger snön fortfarande kvar
Överraskningen, kom med posten
ända uppifrån Piteå!
Det innehöll
pyssel
Tusen Tack Dessan
Kände du på dig att jag var i behov av detta efter tandläkarbesöket, det kallar jag överraskning hihi
Jag som gillar turkos, mitt i prick med andra ord. 
Inne i köket, för nu tycker jag att man kan kalla det för kök, händer det grejer.
Över och underskåp är på plats och även kyl o frys har kommit tillbaka på sina platser.
Trots att dom står där så fint i köket, så springer jag min vana trogen, in i rummet bredvid, när jag ska hämta något från kylen! Bara att vända om och in i köket igen hahaha. Undrar hur många gånger som jag kommer att göra det?

Dagen, som varit idag, har fortsatt som igår, med solsken. Härligt underbart med alla dessa solstrålar, som vi blir översköljda med, och första gången som jag gick hemifrån utan mössa!  "Håret och jag" åkte till den stora staden för ett besök hos frissan. Ja, det var verkligen så jag kände det: här kommer håret med Yvonné! Oj så skönt att få bli klippt, nu känns det fint och Vårfräscht.
I staden strosade folk, inte stressade fram, utan dom jag mötte hade liksom ett leende på läpparna, måste berott på solstrålarna eller hur? Tänk vad vi är beroende av denna sol och den gör oss så glada.
Ännu gladare blev jag när jag kom hem, då var spisfläkten på plats!
Så här ser det ut nu
Det återstår lite "småfix" och att välja kakel!!??
Vilket inte är lätt, började med 5 olika prover och tar bort en efter en. Är nu nere i 3. Tror dock att vi har bestämt oss men vi avvaktar och känner oss för, bra att se färgerna i olika ljus.Vi får se vad som blir.

Som sagt, det har varit Glada Dagar.
Och vi hoppas på flera sådana dagar.

Kram
Yvonné


6 kommentarer:

 1. " Strålande tider härliga tider " var det någon som sa!

  Nu är det bara att nätterna blir lite varmare, det händer inte mycket på skuggsidan. 8 - 10 minus om nätterna.

  Ohh så fint köket blir!

  Lev väl o
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med strålande Sol men allt för kalla nätter ännu !!
  Det verkar segt i år med den riktiga VårVärmens ankomst..
  Köket verkar bli så snyggt och snart är allt klart!!

  Ha en fin helg....

  SvaraRadera
 3. Så fint och härligt det blir! Det gäller att ha lite is i magen, och känna in vad som blir bäst. Ni hittar säkert på något riktigt läckert. Tandläkarbesök är aldrig roliga, men nödvändiga. De härliga vårblommorna hjälper upp och inger hopp! Ha en riktigt skön helg! Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Köket blir verkligen fint. Ska bli kul att se mosaiken på väggen. Kommer att bli som en karamell. Varsågod för det lilla smakprovet:) roligt du blev glad:) Kram

  SvaraRadera
 5. Så himla kul med nytt kök. Det är jobbigt medan man håller på, men så mysigt när det är klart!

  Det är kanske 3 år sedan vi bytte ut vårt och jag njuter fortfarande av hur bra det blev! (Och surar lite över att jag inte fick exakt det kakel jag ville ha och inte heller den färg på fogen som jag verkligen ville ha... en sur snickare satte P för det... *morr*).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi njuter varje gång man är i köket hihi Trist att du inte fick som du ville med kakel och fog, kan en snickare sätta P för det, om nu inte snickaren var maken förstås hihihi
   Kram

   Radera