måndag 29 april 2013

Konstiga BloggKommentarer.....

Hmm vad är det som händer på min blogg!?
Flera "konstiga" kommentarer på engelska, som inte alls hör till min blogg har kommit dit! Jag försöker radera dem så snabbt jag kunnat men tyvärr har de blivit kvar ett tag. Hoppas verkligen ingen klickat vidare på deras länkar eller vad det nu är för något? Vet inte hur jag ska göra för att dom inte ska dyka upp igen, mer än att jag har raderat. Hoppas bara inget blir förstört, vare sig för er eller mig.
Kram till er
Yvonné

5 kommentarer:

 1. Hej! Det problemet har även jag haft och då på en blogg som låg ett år bakåt i tiden, tror det kom över 70 inlägg som jag raderat efter hand. När det gäller blogger och uppdateringar så vet jag inte vad det är för fel. Jag har haft detsamma när det gällde Ulla och Torgnys blogg och de har ju Wordpress, den uppdaterades inte heller. Kanske ska man skicka en fråga till Blogger varför det inte funkar. Jag tror inte det är din eller min blogg det är fel på. Det händer även på andras sidor att det inte uppdateras.

  SvaraRadera
 2. Spam! Jag får jättemycket sånt på min blogg. Mest på engelska, men också en hel del kinesisk spam... Mitt spamfilter stoppar upp det mesta så det inte syns utåt, men en del jobb att rensa...

  SvaraRadera
 3. Har också fått en del engelska kommentarer som jag raderar på stört, de roliga är att dom kommenterar gamla inlägg :)
  Ha en trevlig Valborg! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej Yvonne
  Drabbas också av dessa spam, men nästan bara på gamla inlägg. Nu har jag lagt till kommentarsgranskning på inlägg som är äldre än 14 dagar och de som dyker upp kan jag radera innan de hamnar i bloggen. Det kan ju vara värt att pröva i alla fall...

  SvaraRadera
 5. Tack för era svar ang dessa konstiga kommentarer. Får kanske lägga till kommentarsgranskning. Somliga har på sina bloggar, att man ska skriva av ett namn och nummer. Jag ska fundera på hur jag ska göra om det nu fortsätter.
  Kram

  SvaraRadera