lördag 17 september 2011

Lite Kyligt??

Vaknade i morse och tyckte det var lite kyligt i Annexet!
Skulle kanske ändå ha köpt den där täckjackan som killen från Senegal gick och sålde nere på beachen? Nej nu får man väl ändå ta och känna efter ordentligt, kyligt var nog fel ord när termometern visar +19gr. Öppnar dörren och kliver ut och det är riktigt skönt varmt ute, även idag. Dessutom stiger temperaturen rasade fort, så den där täckjackan var nog bra att jag inte köpte.
Vi tar våra cyklar och trampar in till Vada. Inte för att vi ska köpa något särskilt utan mest för en liten tur till orten. Jag provade några bikinis, men nej, de passar inte mig. Köper lite frukt o ost osv.
Jakob har fått något knarrande i sin cykel som han ska ta och undersöka. Kanske det är sand som kommit in i någonstans eller så behövs navet dras åt?

I orten har nästan varje trädgård stora fina granatäppelträd.


Det har kommit in jättemycket Italienska husbilar, husvagnar på campingen idag på morgonen och vi mötte massor på vägen in till Vada. De stora tidigare tomma parkeringarna utmed havet är nu fyllda med bilar. Vi som tidigare tyckte det var så tomt på folk, har nu fått se att det finns massor med folk på helgerna här.

Nu får vi se när Jakobs cykel blir lagad om vi ska ta en sväng till havet eller poolen? Jakob röstar säkert på poolen men jag skulle nog vilja guppa runt på badringen. Kanske det blir båda två alternativen, för poolens lekplats är roligt ha ha ha


Vi har det gott med våra +27gr i skuggan

Kram Kram1 kommentar:

 1. Ciao!
  Nu ar vi tillbaka hemma i Cham'. Det blev Italien o Ligurien for oss eftersom vi skulle tillbaka hit med bilbarnstol.
  Vi traffade ocksa pa folk fran Senegal pa stranden i Finale dar vi var mest. Bodde i vanen och lekte campingliv igen.
  Regnade i Aostadalen pa hemvagen o aven har idag.
  Kramisar och ha det bra i forts.

  SvaraRadera