tisdag 27 september 2011

Det har hänt mycket sedan sist...

Här förflyttar vi oss på semestern ha ha ha
Där vi var senast i CdP, hade vi nog tänkt stanna ytterligare någon dag men så blev det inte! Nej vi satt på morgonene o kollade lite på kartan och tyckte det verkade fint lite längre söderut utmed kusten. Så på 20 minuter var allt ihop plockat och Annexet på rull igen. Dit vi då kom (har inte ortens namn i huvet, när vi nu sitter på ett internet cafe) var inget vidare. Italienarna tycker nog att sommaren är över i mitten av september för alla campingarna var stängda!! Och det fanns många efter den sträckan som går ut till den sk ön. Tror att det finns en ort som heter Ortobello där? Det fanns en ställplats ute på en grusplan men där känndes det som världens ände, så vi körde in i landet i stället.
Körde bort till sjön "Lago Bolsena" Italiens 3:e största sjö och europas största vulkansjö.Där hade vi det lugnt o skönt i 2 dagar med lite cykling in till orten Bolsena och gick upp till borgen med en fin utsikt över sjön.
Därefter styrde vi upp mot de varma källorna. De fanns i orten Bagni San Filippo. Ute i naturen kom det fram riktigt varmt ångande vatten och i det varma vattnet (41gr) plaskade vi runt i små naturliga pooler. Lera fanns det på botten o den smorde jag in mig i, även håret! Det kan man snacka om lerinpackning Håret blev enormt stelt, finns säkert inget spray som kan mätas med det ha ha ha
Rena eller i alla fall något sånär rullade vi vidare till följande orter
Siena, Monteriggioni,San Gimigniano, Radda in Chiant och där vi just nu är i Greve in Chiant.
Härifrån åker vi ut mot Italiens östra kust och upp mot orterna Forli Ravenna Chioggia och inåt landet mot Paddova Vicenza Verona och tror att vi kommer till Garda sjön framemot torsdag fredag. Man måste ta till vara på stunderna o njuta och inte känna stressen att fara fram som en virvelvind eller som en italienare!!
Så kommer det se ut ungefär.
Kram Kram från oss i solen +30 gr igår hi hi hi
JoY
Vi suger lite till på den härliga värmen

3 kommentarer:

 1. Hej på er livsnjutare. Glöm inte kyrkan i Ravenna
  Ni har ju en massa att berätta. kör försiktig
  Kram på er Jürg o Stina

  SvaraRadera
 2. hej på er, ser härligt ut, har du fått mina medelande ?
  Ha det fortsatt skönt. Kram Sickan

  SvaraRadera
 3. Hallojs! Det verkar inte gå någon nöd på er. Ha det fortsatt bra på resan. Är ni månne på rull norrut igen? Det larssonska huset är intakt och gräsmattan är under kontroll.

  Hälsningar
  Magnus o Ingegerd

  SvaraRadera