onsdag 20 september 2023

Umeå Vänner På Besök ...

 Ett samtal från norra delen av Sverige kom med frågan: 
Får vi komma och umgås och sova en natt hos er? Svaret lät inte vänta på sig, ett stort Ja. Ställplatsens skylten fick ett nytt utseende eftersom Kjell och Dessan inte har någon husbil/husvagn längre.

En titt i trädgården och på Dahliorna, som växer så det knakar.

Fika i skuggan under parasollet.


Plötsligt fick vi syn på en Halo.

Middag i uterummet, där vi satt tills det blev mörkt utanför.

Vi trodde att norrskenet skulle visa sig så här långt söder ut men det var inte mycket till det.
Följande morgon åkte dom vidare till det gula varuhuset GeKå. 
På sin väg tillbaka, kom dom och sov ytterligare en natt. 
Det är mysigt att kunna ses så här, hinna träffas några dagar och vara tillsammans. 

Tack för att ni kom, nu får vi se när vi träffas nästa gång. 

Kram Yvonné 

4 kommentarer:

 1. Är ni systrar? Roligt med besök och det ser verkligen fint och mysigt ut där på er altan. Kan tänka mig det är en underbar plats, vi förlängde vår sommar i Sverige på samma sätt när vi bodde i Vimle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För många år sedan var det flera, som frågade oss om vi var det. Men nej vi är inte systrar på riktigt, fast vi känner oss som det. Mycket tankeöverföring och gör samma saker utan att veta om det innan osv. Vi säger att vi har fått en syster i vuxen ålder. Och nog är det roligt när vi får träffas, försöker att det blir ett par gånger om året trots avståndet.
   Att ha en inglasad altan, är bland det bättre vi gjorde. Ett extra rum som vi flyttar ut i så fort det blir varmt där. Då behövs inte resten av huset, känns det som.

   Radera
 2. Vilka mysiga dagar ni fick tillsammans!
  Vårt inglasade uterum där vi hade både matbord, TV och sköna fåtöljer är nog det vi kan sakna från huset. Det var i princip där vi levde under sommarhalvåret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid lika roligt när vi kan träffas. Inglasningen är nog bland det bättre vi gjort på huset. Ett extra rum som vi verkligen använder mycket. Mysigt även på vintern med varma kläder och lite infravärme och brasa ute på altanen. Men vinter och snö vill jag inte tänka på ännu.

   Radera