söndag 26 april 2020

Det Är Så Tyst ...

Är det fler än vi som upplever att det har blivit så tyst ute? Vi hör fåglarna hela tiden, knappt några ljud från bilarna och inga flygplan som kommer. Det var ganska märkligt i början, och nu reagerar vi när det kommer en helikopter. Har sett och hört två flygplan, som verkade vara privatflyg.
Med tanke på hur det växer i trädgården kanske man hör det också hahaha
Att sitta ute i solen och fika, för att sedan ta sig en slummer är skönt efter allt vedklyvande.
Våran röda vinbärsbuske ser inte frisk ut. Bladen har liksom inte slagit ut ordentligt, grenarna har knappt några blad. Den får vara kvar ett par dagar, annars sågar vi av grenarna. 
 Krusbärsbusken och den svarta vinbärsbusken är friska med stora gröna blad.
 Tulpan magnolian håller på att slå ut sina lilafärgade blommor.
 Syrenens knoppar växer sig större för var dag.
Vilken timme som helst kommer körsbärsträdens blommor att slå ut.

Kram
Yvonné

4 kommentarer:

  1. Ni har mycket att njuta av i er trädgård. Vi har bara schaktmassor och barlast utanför husväggarna, samt nu ett äppelträd.
    Njut & Ha det gott

    SvaraRadera
  2. Visst är det en underbar tid nu när allt grönskar och massor av färger i rabatter och naturen. En tupplur emellanåt skadar inte, det tar på kroppen med vedklyvning.....även med målararbeten.

    SvaraRadera
  3. Den här tiden är underbar! Man ser hur allt knoppas och växer dag för dag. Här har det varit måleriarbeten men idag strilar ett idogt men så behövligt regn. Då får det bli lite innejobb.
    En slummer i solen, en arbetsdag är vål bara så skönt!

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar "vårinjektion", bara att njuta och längta! Magnolian som inte kan växa här uppe saknar jag så mycket, hoppas att du visar lite mer från den!
    Ha det gott i knoppningens tid. Kram!

    SvaraRadera