söndag 27 januari 2013

Helgen Gick Fort....

 Nu är det väl inte bara helgen, som går fort, alla dagarna går förstås lika snabbt eller hur? Men ibland så känns det verkligen, Oj vad fort ledigheten tog slut!
De små sjuklingarna, barnbarnen, som jag fick rå om alldeles själv i fredags.
Goda vänner hemma på middag.
Var på trevlig god middag, hos grannarna. Att vara hos grannarna på middag, är en klar fördel, det är så nära när man ska hem på kvällen/natten!!
Åkt långfärdsskridskor tillsammans med grannen, som vi var på middag hos.
Ha ha ha det ser ut som vi har lösnäsor!!!
(Jakob törs inte åka längre, ifall, han skulle ramla och något i höften skulle gå sönder. Det är det inte värt.) Isen var såå fin, knappt några sprickor alls och dom som fanns, såg man tydligt och kunde undvika.
Visserligen lite motvind, men så vände vi och på en gång gick det mycket snabbare med vinden i ryggen.
Det är en ganska lång plogad rundbana, men med tanke på att det var första gången, så åkte vi inte runt hela banan. Kommer säkert känna av träningsvärken på det vi gjort!

 Min bror med flickvän kom till oss, hade även tagit med sig mor. Dom bor i Småland, vilket gör att dom är inte här så ofta. Timmarna rullar snabbt iväg och man pratar och pratar, äter och fikar. Lika roligt varje gång vi ses.

Ja så var helgen snart slut och i morgon är det en ny arbetsdag, får se vad som händer då!

Kram
Yvonné


6 kommentarer:

  1. Långfärdsskridskor låter spännande. Köpte ett par för många år sedan men har inte kunnat testa dom ännu. Antingen ingen is eller för mycket snö på isen. Trevligt umgänge med grannar och familjen, något vi också gillar.
    Ha det gott.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är härligt, men man får ta det försiktigt.
      Kram

      Radera
  2. Där ser du vad lite Kan Jang kan göra...
    Kram Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eller hur Lena hihihi Tack för tipset.
      Kram

      Radera
  3. Såg härligt ut på isen. Kjell o Gabriel har också långfärds skridskor. I år har dom inte åkt nåt sådant ännu, med det blir nog. Jag vågar inte heller åka...som Jakob. Är rädd att trilla med den taskiga rygg/nacke som jag har. Kul att ni haft en bra helg:-) Kramiz

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt var det men jag är försiktig och isen är hård!
      Kram

      Radera