Pepparstek och Plankstek, mumsigt gott!!
Hemma väntade Semlorna!
Jag bakade igår, kalljästa semlor, är en stor älskare av Semlor!
(Receptet finns utlagt sedan tidigare)
Ska ta med några till mina arbetskamrater i eftermiddag, så har vi något gott till kvällsfikat.
Kram
Yvonné
Gud så gudomligt gott ni har lyxat till det med.Det riktigt vattnas o dreglas nerför våra
SvaraRaderamungipor nu,helt rätt gjort av er....
Man skall lyxa till det på såna dagar och fira
riktigt gott med varandra.
Ha det fortsatt gott o lev Magnifikt.../Kram
Muums:-) ser supersmarrigt ut. Semlorna med grädden där lockar också kan jag säga.Jag älskar grädde:-)) Kramiz
SvaraRaderaHärligt!
SvaraRaderaGrattis till er.
Kram Lena
Oh vad jag blir sugen. Semlor är lite knivigt att baka i husbilsugnen.Jag har visserligen lite mandelmassa med, ska nog se om jag hittar några släta bullar och testa. Älskar semlor :)
SvaraRaderaSå gott det ser ut!Å semlor! Mums! Vi avnjöt "första" semlan redan i december! Ja, ja, det gäller att passa på! Förra "semlesäsongen" var vi ju i Marocko, så denna säsong får det bli dubbelt upp! Ha det så (semle)gott!
SvaraRaderaAllt ser supergott ut och vilka fina semlor!
SvaraRaderaHa en bra dag!
Kram Anna
Så mumsigt och helt rätt - man ska ta alla tillfällen till att fira :) Ha en bra fredag! Kram
SvaraRadera