tisdag 12 mars 2024

Olycka Eller Mördad ...

Ja vad vet man egentligen vad som har hänt min vän Magnus? 
Dagarna går och blir till veckor, nu 3veckor. Och fortfarande är inte den funna kroppen identifierad, som hittades i havet. 
Jens Brambusch journalisten som intervjuade Magnus efter att han blivit överfallen av piraterna. Har nu tagit sig an fallet för att följa upp Vad som händer och har letat lyssnat och skrivit en  artikel som visas i tidningen Float. 

https://floatmagazin.de/leute/der-tod-des-seglers-wirft-fragen-auf-magnus-reslow/

Jens har precis gjort klart en film, om och med Magnus, som bland annat finns att se på YouTube, klicka här på 
Magnus ❤️





Vi hoppas att med artikel och film kunna sprida information om händelsen och vad myndigheterna gör eller kanske vad dom inte gör. 

Dela gärna vidare 

Kram Yvonné 

8 kommentarer:

  1. Nu har jag äntligen läst artikeln som kvällslektyr, tur det gick att översätta till engelska! Det är ju helt otroligt hur korrupta många sydamerikanska länder är och vi kan bara hålla alla tummar att kroppen blir riktigt identifierad och även obducerad så dödsorsaken kommer fram.
    Nattinatti så ses vi i nästa vecka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror faktiskt att vi aldrig kommer få reda på vad som har hänt. Om tre dagar har det gått 30 dagar och då kommer det förmodligen inte göras något, utan kroppen kommer kremeras! Och vad vet man då, utan identifiering?
      Ja vi ses nästa vecka. Nattinatt.

      Radera
  2. Matts Torebring14 mars 2024 kl. 11:13

    Varför all denna hänsynslöshet som bara breder ut sig mer och mer?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Denna händelse är så fruktansvärd, att inte Sverige kan göra något!

      Radera
  3. Så hemskt! Att inte få veta är tungt. Hoppas några svar kan komma fram. Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Elisabeth, det är så hemskt. Och just det att man lägger locket på och inte ens berättar för familjen vad som pågår. Snart har 30 dagar gått och då gör man eventuellt sig av med kroppen! Finns en länk på engelska att läsa om just det.
      Kvinnan på UD blev märkbart irriterad på mig när jag nämnde Magnus namn och lade på. Så det är klart att vi undrar vad som hänt. Denna ovisshet, tänker på det varje dag och nätterna när jag vaknar. Kram

      Radera
  4. Vad fint gjort av Jens. Som journalist kan han nå ut till många så förhoppningsvis ger det mer press på myndigheterna och får dom att agera. Men det är helt sjukt att det ska behövas.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det fint gjort av honom.

      Radera