söndag 3 januari 2021

Grått Och Regn ...

 2021 första dagar fortsätter vädermässigt som föregående år slutade, gråskala och regn. Det är ett väldigt tråkigt väder. Pratade med vännerna i Piteå som hade gnistra snö och solsken, vi får njuta av deras bilder dom visade oss. 

Nyårsafton firade vi tillsammans med "generationen". På tolvslaget gick vi till deras hus, som ligger lite högt och har en stor balkong varifrån man ser fyrverkerierna fint.

Det var väldigt mycket fyrverkerier, som höll på i 45 minuter. Vi hade inte några egna, behövdes absolut inte då det smällde och knastrade runt omkring. 


Vi mår bra, allihopa och tar barnvagnspromenader, då kan man konstatera att syrenens knoppar är stora.

Alla Julgrejer har tagits bort förutom ljusstakarna i fönstret och granen, som bara har ljusen kvar och får vara kvar ett tag till. Känns som vi vill ha allt ljus som man kan få och det är mysigt.


Kram

Yvonné



2 kommentarer:

  1. Man kan väl ändå säga, att det var riktigt vackra bilder på regn. God fortsättning

    SvaraRadera
  2. Här kom det lite (med betoning på lite) snö igår och förhoppningsvis ser det ut att komma lite till så vi får lite ljus. Vi upplevde också att det var mer fyrverkerier än på många år när vi gick ut på gatan för att skåla in det nya året med några grannar som alla suttit var för sig med nyårsmiddagen.
    God fortsättning på er!

    SvaraRadera