torsdag 7 januari 2021

Äntligen Snö ...Härligt att vi äntligen fick lite snö, si så där några centimeter. Vilket egentligen räcker. Vi behöver inte skotta utan det räcker med att "pulsa" stigar. Barnen har skoj i pulkabacken och ser glada ut med rosiga kinder. Genast känns det mycket bättre när det blev ljusare. 

På med broddarna 

och vi har varit ute flera timmar, underbart.

Vante-avtryck på brevlådan hihihi

Bland annat gjorde vi tre stycken snögubbar. Det hör liksom till när det är kramsnö. Den här Guben fick grankvistar till hår.

En svart hink, till hög hatt.

Den minsta Guben räcker ut tungan, kanske för att han fick en blomkruka på huvdet hihihi

 SnöÄngeln däremot, får jag vänta med att göra, det är för lite snö. Men enligt väder-appen ska det fortsätta snöa hela natten och i morgon. Då kanske det kan bli Änglar, återstår att se.

Passa på att njut av det vita vackra vi har fått, snart drar gråfilten in över oss igen.

Kram

Yvonné


3 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med lite snö! Helt plötsligt blev vår promenad lite ljusare även om vi inte har så mycket snö som ni har, men mer ska det bli, enligt SMHI. Kul med snögubbar; att ni har barnasinnet kvar betvivlar vi inte för ett ögonblick! Ha det så gott...

  SvaraRadera
 2. Oj vad roligt ni måste ha haft, det såg lekfullt lockande ut. Visst är det skönt att se, att naturen kan ge både kyla och snö. "Maskinen" fungerar, trots allt tal om stigande temperaturer. Vi kommer att få mera snö och två siffriga tal med kyla till nästa vecka. Vi har redan runt 15 cm snö.

  SvaraRadera
 3. Visst är det fint med snön som kom. Och visst blev det betydligt ljusare. Inne i stan blir det mest slask men här, där vi bor, på kajen finns det inga bilar och snön är kvar. Jätteroligt för barnen inte minst. Så fina snögubbar ni gjort. Och väldigt personliga.
  Önskar er fortsatt fina dagar.
  Kram

  SvaraRadera