Blev såå sugen på Kardemummakaka. Det var verkligen länge sedan som jag gjorde en sådan. Kardemummakaka, förknippar jag med när jag var liten och mormor. För visst är det ett gammalt recept?Vanligast är det nog att göra den i en rund form, då blir den ganska hög och kompakt. Men igår valde jag att göra den i en mindre långpanna.
Den blev inte lika kompakt som i en rund form, utan lite luftigare. Pärlsocker och hackad mandel ska det vara ovanpå, där blandade jag även ner lite råsocker och riven cocos! Man behöver ju inte alltid, följa receptet hihi
Jakob var ute i trädgården och jobbade och tog med sig grannen in på en fika. Det blev både påtår och tretår och nybakad kaka.
Gjorde även några
Chokladbullar
jättegoda blev dom med chokladfyllningen mums mums mums
Ett väldigt enkelt recept som finns i den här bakboken som jag nyligen köpt.
Jag kan lägga ut receptet om någon är sugen på Chokladbullar.
Kram
Yvonné
Det är så härligt att baka! Huset luktar så gott och resultatet smakar ljuvligt!
SvaraRaderaFast själv har jag slutat att njuta av såna här godsaker, förstås... men matbröd äter jag!
Ha det allra bäst!
Vilken fin bakbok du också har:-) Gott såg det ut också:-)) Sen är det bra för hjärnan att göra nåt helt annat. Kramiz
SvaraRaderaSynd att det är så många mil mellan oss!
SvaraRaderaKanske tur för då hade baket tagit slut slut!!
Kram