söndag 29 juli 2012

Vi Har Åkt Till.....

Jakob är spänd inför detta Historiska Möte med det omtalade Ullared!
Ha ha ha ha
Det är första gången för oss bägge två, som vi kliver innanför dessa dörrar.
 Vi gjorde som alla andra gjorde, stoppade i en blå korg i den stora kundvagnen! Undrar vad man ska ha i den? Men det var lika bra att göra så, för man vet ju aldrig vad som händer längre in i butiken och då kanske man står där utan den blåa korgen! Butikens karta läsas in ordentligt, innan vi började styra runt med våran kundvagn.
En liten lapp hade skrivits med 4 saker, som kunde handlas: det var underkläder, en lampa som går på batteri för att sättas upp i ett skåp i Annexet, hudlotion för den hade tagit slut idag och sedan det som tydligen alla handlar när dom kommer hit: plastpåsar!
Nu vet inte jag om det är fel på oss eller inte? Men efter 45 minuter stod vi åter utanför detta gigantiska varuhus med kundvagnen, som inte ens var fylld till hälften.
Utav det som stod på lappen, blev det 3 saker, däremot inga underkläder.
Men sedan följde det med en CD skiva med Laleh, tycker väldigt mycket om hennes röst och den snurrar just nu, medans jag skriver.
Två stycken påslakan blev det också.
Vi kom hit redan 8.15 och de övriga butikerna verkar inte öppna förrän 10-11. Men nu har vi fikat och Jakob har satt på tv:n och tittar på OS. Jag ska ta en runda på "egen" hand, till Panduro butiken, som är precis bredvid där vi står parkerade. Tittar jag tillräckligt länge, hinner nog den stora klädbutiken också öppna klockan 11 och jag kan "titta" lite där. 
Det är verkligen bra att OS började nu ha ha ha
Kram
Yvonné

8 kommentarer:

 1. Precis så blev det för mig, jag hade 3 grejer i korgen men lämnade dom pga kön... Så kom ut lika tomhänt...Inget för mig...
  Trevlig hemresa.
  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så det kan bli. Nu har jag varit inne på Panduro och köpte lite pärlor o kuvert! Ifrån den stora klädesbutiken kom jag tomhänt! Nu rullar vi iväg och lämnar platsen åt de övriga shoppingsugna husbils/husvagnsägare.
   Kram Yvonné

   Radera
 2. Oj! blev det så små inköp:) Nej nog hade vi betydligt mera när vi gick genom kassorna. Men jag märker att det blir mindre och mindre med åren. Man behöver snart inget. :)Vi har vart där 3 gånger. Tycker däremot att många i personalen är sura o orkar nästan inte svara. Det är trist. Det är nog därför man inte är så sugen att handla då heller. Ha en trevig kväll. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har ju inget att jämföra med hur det har varit tidigare, när det gäller personalen. Ska man storhandla där, så kanske man är mer förberedd med listor, än vad vi var. Och att man har plats att förvara allt när man kommer hem! Men som sagt, nu har vi i alla fall varit där hihihi
   Kram

   Radera
 3. Ullared har vi varit till måånga gånger, vi har ju bara 9 mil. Tycker nog att de har blivit dyrare med åren. Och så stort att det numera kan vara svårt att hitta det man vill ha. Det var bättre förr :)
  Vi åker aldrig dit under sommaren eller när det är lönedags.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja bor man så nära som ni gör, kan man ju välja på ett annat sätt, än dom som planerar långt i förväg. Är det mycket folk, bara att vända hem igen. Jag tror nog att man ska kolla priserna lite också, med tanke på att det finns såå många andra lågpris kedjor numera. Fynda, kan man göra lite här och där.
   Kram Yvonné

   Radera
 4. Oj jag har aldrig lyckats komma ut därifrån med så lite..... Hela familjen (ja gubben också!) tycker det är trevligt med ett besök där. Tyvärr blir det inte så ofta efter som vi har så långt.. Ha det bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer vi förbi där fler gånger, kanske det blir fler påsar, vem vet hihihi

   Radera