måndag 23 april 2012

1:a Golf Rundan...

för i år, i alla fall för mig. Jakob, däremot har redan varit och spelat 18 hål, en gång förra veckan.
Jag är lite seg att få med ut på banan, enl Jakob ha ha ha  Det är inte jag, som kommer med det förslaget att vi ska ut och spela direkt! Men när jag väl är där, tycker jag att det är roligt och glömmer bort "allt" som bordes gjort hemma och som förmodligen inte är ett dugg viktigt, egentligen. I alla fall inte så viktigt att man måste vara hemma, i stället för att spela golf enl Jakob!!!
Nu spelade vi inte 18 hål, utan det blev endast 15. Vädret var helt ok, ena stunden varmt så jackan öppnades men byttes till lite kylig vind och den fick knäppas ihop igen.
Lite ringrostigt kanske men jag ska inte klaga, brukar inte vara den, som nöter på ranchens bollar precis!! Jag brukar säga, att jag har tillräckligt med slag ute på banan så jag behöver inte slå mig trött på ranchen! Men visst, det skulle kanske behövas slås en hink lite då och då?
Hade kameran med ut på banan, lite roligt att titta på när man kommit hem ha ha ha
Vi hade en jätte skön golfrunda.

Kram Yvonné o Jakob

4 kommentarer:

 1. Så praktiskt med egen "golfbil". Du får i alla fall mer friskluft, än om du varit hemma och gjort alla "måsten".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maggan: Ja den är verkligen Toppenbra. Utan den, skulle inte Jakob ens kunna gå 1:a hålet pga sina nyopererade höfter.

   Radera
 2. Golf har jag bara provat en gång, men fastnade inte för det. Kanske tiden kan räcka till när jag blivit pensionär ;) Nu får det bli geocaching istället.

  SvaraRadera
 3. Vi har spelat golf i fruktansvärt många år, och tidigare, innan husbilen, åkte vi alltid på semester och spelade golf runt om i världen. Tyvärr sa kroppen ifrån och armarna ville inte, så då slutade vi båda, för det tar ju mycket tid. Det var en stor förlust och väldigt ledsamt, men nu har vi husbilen som intresse istället. Nu jagar äldsta grabben för att klå våra handikapp! Inte lyckats än. Men ett skönt liv var det. Men var sak har sin tid och det måste man acceptera. Även om man inte gillar det. Ha det. 3 M

  SvaraRadera