måndag 28 december 2020

Några Dagar Kvar På 2020 ...

Nu är glada Julen slut slut slut 

Min fina pappa skulle ha fyllt 90år på Julafton❤️


Allt har varit lugnt och mysigt. Visserligen annorlunda mot tidigare år, det måste erkännas och allra tråkigast att vi inte har umgåtts med min mor. Trots det, har hon varit på glatt humör när vi pratat i telefonen och väldigt glad för vägg almanackan, jag gjorde till henne. Samlade ihop lite av mina bilder från tidigare år och passade in dem till årets månader.  

Julafton började med utelunch på altanen tillsammans med yngsta dottern och K´s mor. Det var så mysigt att klä sig varmt och vara ute, När vi satte oss för att äta tomtegröt och skinkmacka, hade vi dörrarna på uterummet fortfarande öppna. Tycker det här var ett riktigt bra alternativ att ses ute så här. Det kommer vi ta med oss till andra familjeträffar också.

Jag hade turen att hinna träffa Tomten Junior innan han åkte vidare, detta år i bil hihihi

 Just på Julafton, var det frostigt och solen kom fram hela 3timmar, det var härligt och vi passade på att gå en promenad. Farfar har bytt golfvagnen mot barnvagn hahaha På kvällen blev middagen  med oss fem runt bordet och farfar Jakob sjöng för Ellie som skrattade så gott. 
Juldagen snöade det, runt 3-4cm och det blev härligt ljust. På Annandagen kom andra dottern med familj och vi hade öppnat upp Sopp-kök på altanen och barnbarnen åkte pulka på baksidan av huset. Undrar Vem, som tog kort, hmm, ingen. Ja så kan det bli ibland.
Följande morgon var det ösregn och halv storm, grantomtarna jag hade gjort, blåste iväg och all snö var borta. Trist trist med detta gråväder och väderprognosen visar bara regn, en vecka framåt. Då får man vara inne och mumsa godisar och sju sorters kakor.

Kram

Yvonné


10 kommentarer:

 1. Jag tror at ni haft det riktigt trevligt trots viss inskränkningar.
  God Fotsättning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, vi har haft det så bra.
   God fortsättning till er

   Radera
 2. Jag tror att ni haft det riktigt trevligt trots vissa inskränkningar.
  God fortsättning

  SvaraRadera
 3. Ni har träffat fler än vi. å bra att kunna utnyttja uterummet på vintern. Vi plockade in dynorna från soffan på balkongen igår. Har nog aldrig hänt förr, att de fått ligga kvar så länge. Nu är de torra och kan läggas ut igen....bara solen kommer fram. Nyårsafton kommer att bli lika lugn som julafton, synd bara att alla våra kakor och godis är slut. Nu pekar vågen finger åt mig. God fortsättning önskar vi er också.🥰

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uterummet är bra, vi har infravärme också men nu hade vi dörrarna öppna och då var det ingen ide att använda värme. Bra med ett stort bord så vi kunde sitta på avstånd, dynorna plockades in för länge sedan men visst är det ett märkligt väder. Du får baka lite fler kakor hihihi
   Kram

   Radera
 4. Vilken härlig jul ni haft och så lilla Underbara Ellie som grädde på moset. Här känns det också som om det slunkit ner en och annan kaka för mycket även om vi försökt röra på oss de flesta dagarna, men när det regnar på rvären hela dagen som igår får det faktiskt vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi försöker också ta promenader med barnvagnen men när det bara regnar lockar det absolut inte. Hoppas att detta gråa molnlock släpper snart.

   Radera
 5. Vilka härliga dagar ni haft trots ösregn. Och så mysigt att få har er lilla prinsessa i närheten hela tiden
  Önskar er allt gott inför 2021

  SvaraRadera
 6. Herregud så söt film på Jakob och lilla söta Ellie. Den värmde mitt i allt elände...hon flinade upp sig så fint mot Farfar. Kramizar till er och hoppas vi kan ses framöver

  SvaraRadera
 7. Ville också skriva....förstår att du saknar din fina pappa för jag saknar också min . Kramizar

  SvaraRadera