onsdag 23 december 2020

God Jul Från Generationsboendet

 Nu har det vänt och vi går mot ljusare tider, jippiii. En kort stund idag, såg vi till och med solen. Vilket vi inte har gjort under hela december, mer än ett par minuter. Inte en snöflinga har vi fått, ej heller minusgrader, däremot mycket regn. 

Vi gläds åt att ha ingått generations boende eller vad man nu kan kalla det. Son med sambo och deras lilla bäbis har flyttat in hos oss. Dom har köpt hus och kommer bo hos oss under tiden det renoveras, 5-6 veckor si så där. Det är verkligen härligt att ha henne nära oss. När hon sover så här mysigt på mig, kan man ju inte annat än att njuta, leva i nuet.


Far och son, tog över köket i kväll och griljerade skinka och gjorde köttbullar. 

Var till min fina mor med en kasse med lite gosaker, då hon har bestämt att hon vill vara hemma, allt enl Tegnells råd. Och varför chansa att umgås, nu när vaccinet är så nära. Men nog var det konstigt att stå i trapphuset och prata om ditt och datt. Vi hade tänkt att gått ut men hon väntade samtal så då fick det bli så här. 

Nu inväntar vi Julhelgen och ”det kommer bli bra” som Laleh sjunger. 
God Jul och en riktigt fin helg, önskar vi till er alla, som har tittat in här.
Kram 
Yvonne


12 kommentarer:

 1. Det kan ju inte bli annat än en riktigt GOD JUL när ni har förmånen att få ha prinsessan så nära några veckor.
  Kram från oss i söder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer så bra det du skriver, vi passar på att njuta av henne.
   Kram

   Radera
 2. Så underbart med dessa små, passa på och njut för rätt som det är tar de studenten 😃 Vi känner igen oss för vi har ju haft sonen med familj boende här under ett år, då var vi glada för att ha husbilen. I år firar vi jul och nyår tillsammans med endast broder Michael. Det är självvalt och vi följer rekommendationerna. Sedan hoppas vi på vaccinet så vi kan få umgås lite mer avslappnat. Kram och God Jul önskar vi er och den lilla familjen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så, åren går fort och rätt som är de stora. Nu bor vi ihop och träffar inte några andra och det känns extra bra med ett hus, som har två våningsplan. Än så länge behöver vi inte flytta ut till husbilen hahaha
   God fortsättning till er

   Radera
 3. Så mysigt att få ha lilla barnbarnet med familj hos er ett tag. Vi saknar umgänget med våra små men det kommer väl ljusare tider i alla hänseende....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu när vaccinet är på ingående känns det lättare tycker jag. Och visst har vi det mysigt med den lilla tjejen.

   Radera
 4. Vad roligt ni fått det nu. En extra God Jul

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är härligt med småfolk i huset.

   Radera
 5. God fortsättning! Och jag önskar er fortsatt fina dagar . Kan förstå att det är extra roligt nu med en bebis i huset. Ja, föräldrarna också. Vilken fin bild på dig och den sovande "lilla!.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ditte, önskar dig detsamma, en god fortsättning.

   Radera