enl gårdagens väderrapport skulle det bli regn. Då tänkte jag att det passar bra att baka och laga mat av all squash som vi har.
Inte blev det något regn men det blev mycket "bakomat" gjort hihihi
Gjorde två stycken kransar. Den ena med kanelfyllning och den andra med vaniljkräm + lite blåbär som vi plockat.
Kakan i formen är en squashkaka.
Squashkakan
blev väldigt saftigt med den rivna squashen i.
Dagen innan hade jag gjort en brownie med lite saltlakritspulver i.
Gjorde även en citronmousse ovanpå den och när det var klart och vi skulle ta en bit, så läste jag resten av receptet: ställ kallt i minst 5 timmar!!
Det var bara att ställa in i kylen och ta en smörgås till fikat, snopet.
Igår hade vi helt plötsligt mycket fikabröd hahaha
Passade på att bjuda in grannarna på fika och då dekorerades brownien med lite bär ovanpå citronmoussen.
På kvällen kokades Squashsoppa och stektes raggmunkar, på squash.
Till slut ledsnade jag på gräddandet och slog resten av smeten i en långpanna och swish in i ugnen. Trodde det skulle bli lika fluffigt som ugnspannkaka, vilket det inte blev!
Gjorde rårörda röda vinbär till, det har vi också en hel del av.
Just nu är det squash både på längden och tvären hos oss när det vankas mat hihihi
Kram
Yvonné
Guuud så gott:-)) Varför bor du så långt bort? Jag hade gärna kommit på fika:-)) Kramiz
SvaraRaderaDet är väl bara ett stenkast för er norrlänningar hihi
RaderaKramiz
Oj, oj...blir alldeles matt i pälsen av all din ork, samt väldigt fikasugna :-)! By the way; vet inte om lastpalls-möbeltillverkning är vanligt här i Aussie-land... Återstår att ta reda på! Kram/Titti
SvaraRaderaBullarna hinner bli ganska torra om jag ska skicka ner några hihi
RaderaFöljer palltillverkningen med spänning
Kram
Mums Mums!
SvaraRaderaPassa dig för nu är vi nära igen!
Kram
Ni är sååå Välkomna, bara att rulla in.
RaderaKram
Se upp, Birgitta & jag är "Fikamissbrukare". Kram
SvaraRaderaDet gäller er också, Välkomna
RaderaKram
Så mycket gott,det vattnas i munnen på oss nu !!
SvaraRaderaHa det underbart/Kram