tisdag 13 augusti 2013

Hus I Norrland Önskas Hyra....

Vilket sammanträffande det blev. Våra grannar hyr ut sitt hus under sommaren då de själva är på semester.
 I år så har det varit en tysk, italiensk och en österrikisk familj som hyrt.
Den österrikiska familjen, man och fru, kom med husbil och hade registrerings skylt med bokstäverna ZE vilket är i Zell am See.
I Zell am See, uppe på Grossglockner har jag jobbat och jag har min väninna och andra vänner som bor där i Zell. Vilket gjorde att vi blev lite nyfikna och började prata med dom. Då visar det sig, att dom känner våra vänner! Världen kändes genast liten hahaha.
Vi bjöd in dom på en fika och tiden gick fort när de berättade om sina planer i Sverige. Hittills har dom varit ute i 9 veckor och är just nu uppe 2 veckor i Arvidsjaure hos vänner som dom hjälper till att rusta huset hos. Dom åker sedan vidare norr över för att leta efter ett hus att hyra inför vintern.
Så jag tänkte be om hjälp genom bloggen.
Kanske det finns någon där ute som vill eller vet någon som kan Hyra ut ett hus under tiden oktober - mars. Helst vill dom så högt upp som möjligt för att få uppleva en riktigt vinter med mycket snö och kyla! Vi som har haft såå mycket snö den senaste vintern men dom ville upp till Norrland.
Är det någon som vet något, hör av er, så får ni deras mail adress och kan prata direkt.
Tack på förhand alla blogg läsare.
Kram
Yvonné

5 kommentarer:

 1. HEJ!
  Tyvärr känner vi inga där uppe i Norrland. Men hoppas det löser sig för era vänner. Ja visst kan världen va liten ibland.

  SvaraRadera
 2. Jag ska höra mig för! :)

  SvaraRadera
 3. Hej!Inget napp hos mina kontakter
  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lena för att du tog dig till att frågat.
   Kramiz

   Radera