söndag 15 januari 2017

Flottsbro Öppet ...

I fredags öppnade Flottsbro skidbacken.
Gissa vilka som stod först i kön när liftarna startade?
Jo det var Jakob och hans kompis Evert, som också gillar att åka slalom.
Dom hade haft en fin förmiddag i backen. 
Igår var det min tur att få åka första svängarna för i år.
Uppifrån toppen såg vi hur parkeringen fylldes snabbt med bilar och dom som kom lite senare fick ställa sig på campingen. 
Skidskolan för de små var i full gång redan klockan 9. Dom är duktiga de små som åker orädda utför. Ibland kan jag tycka det är lite otäckt med de små, som kommer bakifrån. Eftersom jag inga ögon har i nacken, undrar jag om dom kan svänga undan och stanna, när jag svänger hit och dit? Vill absolut inte hamna i en snöhög tillsammans med ett barn. Det räcker med att jag ramlar själv i snön och smakar på det vita och får snö ända in på ryggen hahaha
Lika roligt som det var att sätta på sig pjäxorna, lika skönt var det att komma ur dom efter ett par timmar hahaha Man är inte van att ha klumparna på sig.

Snökanonerna sprutar nu när det är ett par minusgrader. I morgon förmiddag blir det ett par åk, innan jag börjar jobba på eftermiddagen. Det gäller att passa på medans snö finns.

Kram
Yvonné

3 kommentarer:

 1. Förstår att du är rädd att bli påkörd av någon lillknodd:)) Dom är så tuffa i backen och är inte rädda heller...som det man är själv:) När jag åkte slalom så kände jag som du...man hade önskat att man hade ögon i nacken som det du säger...haha. Hoppas ni hade lika soligt och fint väder som det vi hade i backen i Umeå i helgen. Kramizar

  SvaraRadera
 2. Vilka tuffingar ni är. Kör ni störtlopp ned i backen?
  Kram snö!

  SvaraRadera
 3. Skidor har man åkt mycket i sina yngre år!

  Ha det gott o njut....Kram

  SvaraRadera