lördag 2 november 2013

I Kvälls Mörkret.....

Klockan är straxt efter 17 och ute är det redan kolsvart! Så här kommer det vara ett bra tag framöver eller i alla fall tills snön kommer och lyser upp marken lite. Fram tills dess får vi lysa upp med ljus. Idag är en speciell dag med mycket ljus på våra kyrkogårdar. Vi har som tur är, ingen kyrkogård som vi ska besöka men tänder ändå några lyktor ute i mörkret.
Har äntligen hittat batteri ljus som ser ut som stearinljus, tanken är att det ska vara till husbilen. Innan vi tar ut det till dit, passar det bra att använda i lyktan.
Kanske att det är lite för gult sken men i lyktan fungerar den ok.
I andra lyktan, blev det ett annat slags ljus med en veke som lyser.
Även den helt ok i lyktan.
Det slutar kanske ändå att vi har vanliga ljus i Annexet hahaha 
Är lite rädd att Nogger ska hoppa upp på bordet och börja brinna! Han har svett svansen 1 gång och tur att vi var i närheten och han inte började brinna, det luktade inte gott!

Trevlig Helg
Kram
Yvonné


7 kommentarer:

 1. Jättefina lyktor med mysiga ljus!

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvaraRadera
 2. Fina blockljus som ser ut som stearin, men går på batteri, köpte jag på Rusta. Fanns en knapp under som jag ha på timer eller på och av som jag vill. Praktiskt.
  Ha en fin helgdagsafton. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har också köpt 2-pack batteri block ljus idag på Jula. Dessutom med fjärrkontroll:-)) Man behöver inte ens lyfta på baken för att släcka dom...haha. Det såg fint ut hos er. Visst är det bra att handla till husbilarna. Mys måste man bara ha där. Vi har både och...värmeljus och batteriljus (i husbilen) Ha en fin kväll. Här är vi bänkade för Så mycket bättre och Bosses dag. Kram.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Ja, det är inte lätt med ljusarrangemang när man har långhåriga katter, har själv 3 ragdolls, man får vara väldigt kreativ och uppfinningsrik om man vill ha levande ljus.
  Själv kör jag med kycklingnät i alla olika arrangemang och stora höga glasformer
  Hittills har mina katter klarat sig!
  Lisbeth

  SvaraRadera
 5. Stämningsfulla lytor, det ser ut att vara ett vackert sken.

  SvaraRadera
 6. JO nu blir det mörkt!

  Vi är nu nära där lyset brinner 06.00 till 18.00 varje dag.

  Lev väl!

  SvaraRadera
 7. Här i husbilen använder vi också batteriljus, köpte tre olika stl i Ullared med fjärrkontroll. De ser så verkliga ut att jag flera gånger tittat till en gång extra, för att jag trott de var äkta ljus.

  SvaraRadera