torsdag 25 juli 2013

Framme I Piteå.....

Tidigt i går morse spelade vi golf på Örnsköldsviks Puttom, en härligt grön kuperad bana där hålen gick runt två små sjöar. Skönt med en tidig morgonpromenad innan solen blev alltför varm.


Därefter åkte vi till Piteå, som är vårat mål för denna resa. För att träffa Bloggvännerna Dessan. Tänk att man kan träffas via bloggen och känna att det stämmer så bra överens så att man vill träffas fler och fler gånger, jättteee kul.
Där vi blev sååå varmt Välkomnade, självklart lyste Solen från en klarblå himmel och på uteplatsen stod Kjell och hade en stor kastrull med Palt. 

Tänk att ställa sig och göra palt mitt i sommarvärmen för att vi ska få smaka denna kanongoda maträtt ännu en gång, underbart.
Till det dricker man mjölk och sedan sjunker man in i Paltkoma hahahaha
Deras två pojkar Christoffer och Gabriel 
var också hemma och mumsade palt. 
Ni som inte har haft möjlighet och förmånen att äta palt, se till att få ett par riktigt goa Pitevänner, som kan laga det och bli bjudna på det hihihihi.
Det är vi glada över att ha fått
Nu sitter vi på farstukvisten, tror dom säger "bron" här, och fikar i skuggan medans herrskapet är ute på ett uppdrag.
Nogger finner sig väl till rätta och utforskar Piteås omgivningar.
Solen är såå härlig och vi ska cykla till 
Piteå Havsbad.
Om det blir något bad, det får vi se......
ingen av oss är några vinterbadare!
Kram
Yvonné


2 kommentarer:

  1. Så kul med nya vänskaper som man kan få via bloggandet! Skåning som jag är (även om jag bor i Stockholm) så måste jag erkänna att palt ser väldigt exotiskt ut, och kanske inte sååå gott..? Men när man inte smakat vet man ju inte, det kanske är godare än jag anar ;)

    SvaraRadera
  2. Härlig resa och Vad roligt att träffa bloggvänner som blir ens vänner. Vi får ses en annan gång. Nu är det plock i stugan som gäller. Palt Är gott! Kram

    SvaraRadera