torsdag 18 oktober 2012

Parken Zoo....

Vi är åter på rull, men inte till Parken Zoo!!! Radion är på och programmet handlar just om Parken Zoo. Dom interjuvar personer, som berättar hur dom flyttar runt djuren till en bättre anläggning när tex länsveterinären ska komma och sedan flyttas djuren tillbaka till de sämre platserna!!
Kalla fakta programmet, stod på inspelning men tyvärr gick något snett, så det spelades inte in. Har satt programmet på inspelning idag, eftersom det skulle sändas i repris. Vi har inte sett programmet utan bara bilderna som visats från frysrummet, skrämmande. Vet inte ens OM jag vill se mer. Mår lite dåligt, en liten tår i ögat, när jag tänker på hur man har handskats med djuren. HUR kan detta vara möjligt att det ser ut så som det gör? Den person, som öppnar dörren till frysen och kastar in det döda djuret, hur mår man när man gör så? Jag skulle aldrig aldrig kunna göra något dylikt. Att fatta beslutet till att döda friska djur, hur är man funtad då? Sådana personer tycker inte jag, ska jobba med djur över huvudtaget.
Det var bra gjort av den personen som trädde fram och berättade om dessa förhållanden. Hoppas bara att det blir något bra nu, när det kommit fram i media.
Sedan kan man ha många åsikter om religion, krig och hur människor blir behandlade osv osv Men det är inget, som jag tänker skriva om, det behåller jag för mig själv. Men just detta ämne kändes, som om jag var tvungen att få skriva av mig om. Vi har ju våran lilla Nogger och då känns det lite extra hjärtskärande att se hur djuren behandlas.
Nu fortsätter vi på vägen söderöver och berättelse kommer senare.
Kramizar från oss JoY

2 kommentarer:

  1. Lite dramatiskt var det på tv faktiskt. Såg inslaget igår kväll. Hemskt hur dom behandlade dom fridlysta djuren. Jag undrar också hur dom sover om nätterna? Trevlig resa till er. Kram

    SvaraRadera
  2. Visst är det upprörande.
    Vi fick bilen strax innan stängningsdags, så vi blir kvar över natten innan vi far till Trelleborg i morgon. Tidig lö morgon går färgan mot Rostock. Har inte sett något om helgöppet hos Bengt, men å andra sidan har vi inte kollat några anslag, så vi vet inte. Ha en bra tur!

    SvaraRadera