tisdag 4 oktober 2011

Beresta Köttbullar......

det kan man nästan säga att våra köttbullar är eftersom dom har varit med på hela resan!
Idag bestämde vi oss för att det fick bli ett slut på att ha köttbullarna med längre. Man står hemma och rullar o försteker för att det ska bli enkelt att bara värma när man stannar utmed vägen, men när ska man ta och äta upp dom egentligen??!! Nu är det inte många dagar kvar på resan och vi kan ju inte ha dom med oss hem eller hur? Så idag plockades dom ut ur frysen och hamnade i stekpannan och till det hade vi kokt potatis o grönpepparsås. Smakade jättegott efter att vi kom hem från att ha varit och badat. Ja vi verkar inte göra såå mycket annat än badar ha ha ha Men idag är vi påväg upp genom Tyskland och hittade en Ställplats i orten Ellwanger, där finns det ett wellenbad. Det är en bassäng som gör vågor, vilket vi aldrig har testat tidigare. Jätteroligt var det och det känndes i kroppen efteråt att man hade simmat mot vågorna. Det fanns även varma pooler och man kunde simma ut.

Innan vi lämnade Bardolino, cyklade vi upp till "våran" vinbonde och köpte lite vin och olivolja. Nu råkade det bli lite mer än 2 fl, så dom var snälla och körde ner beställningen med sin bil till campingen där vi bodde!!
                                    Här uppe på stegen är chefen själv och tittar ner i vintanken Vinskörden var i full gång.

Vi lämnar Gardasjön och åker uppåt och hamnar i orten Ponte Tresa vid Lago di Lugano. En liten liten camping precis vid sjön, sååå vackert var det där. Soligt o varmt hade vi även där och badade i sjön gjorde jag och alla svanarna!
Vi tog tåget bort till Lugano och när vi kom ner till stan var det vinfest!

Vi åkte sedan vidare över San Bernadino passet och hade en fantastisk dag, såå fint väder.

Bilderna kommer senare, det tar sååå lång tid att få med dom just nu.

Men nu är vi då påväg upp genom Tyskland på mindre vägar. Och väderleken säger Regn , vilket kanske är ett tecken på att semestern snart är över!!

Kram Kram

1 kommentar:

  1. Hej på er resenärer
    Luganersee vilka minnen. Ellwangen är bra för gamgubben vatnet är ca 28 grader ohhhh va skönt.
    Njut och ha det bra, välkommen till Svedala.
    kram Stina o Jürg

    SvaraRadera