söndag 28 april 2024

Orust ...

I strålande sol åkte vi vidare till vännerna på Orust. Vi gjorde ett stopp vid Henån, där en stor parkering utmed vägen låg under vatten. Ett par hantverksbilar kom som skulle bort till företaget i andra ändan av parkeringen, men dom fick vända. Vattnet stod väldigt högt, pålandsvind.



När vi kom fram vännerna, blev det ännu en blåsig promenad.




Hittade till och med en gul sippa.



Dagen efter tog vi en tur till Göksäter. Ett varuhus som påminner om ett mini Gekå. Det finns kläder skor verktyg trädgårdsmöbler heminredning tyger osv
Och en restaurang med goda billiga räkmackor på både mörkt rågbröd och vitt bröd. 
Vi sa Hej då till "mina" Liberia vänner och fortsatte på vägarna i blåsten.

Kom återigen fram till Falköping och BM o Lars. Vi brukar äta pizza tillsammans när vi setts på golfbanan och haft husbilarna. Nu hade dom inte sin husbil eller vi var på golfbanan men pizza kunde vi äta i alla fall och det ska vara direkt ur kartongen, så det så hahaha.


En trevlig kväll då vi gjorde upp planer för följande dag.

Kram Yvonné




 

4 kommentarer:

  1. Härliga vårblommor och fina "sommarbilder" från havet...
    "Allt gott"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det fint med de första vårens blommor.

      Radera
  2. Vilket blåsväder, men då får man glädjas åt solen! Vilka fina ”sippbilder”. Vi letade gulsippor i Söderåsen idag men hittade inga, alla gula var kabbeleka.
    Nu åt vi 🍕 i fredags igen så nu har vi nästan fyllt årets pizzabit, men gott är det….

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gulsippor är ganska ovanlig att jag ser men det är klart att dom måste finnas, någonstans. Blåsten fanns även på Orust när vi var ute och gick. Då är det skönt att komma in i skogen. Pizza är gott och det åt vi även när vi kom till vännerna i Nora. Får se vad det blir när vi träffas igen hihihi

      Radera