torsdag 5 maj 2022

Det Går Fort Nu ...

Valborgselden spred skön värme.

Naturen ändras för varje dag, det blir grönare och grönare. 

Häggen slår nog ut vilken dag som helst.

Körsbärsträdens blommor spricker ut nu.Clematisens blomma är såå nära att veckla ut sig.

Tulpanerna som planterades i höstas har kommit upp fint. Några är i knopp

Medans andra har slagit ut och ser ut att bli dubbla.
Den ena dottern har en sådan fin mysig balkong, där satt vi och fikade i solen på hennes födelsedag.
Nätterna är fortfarande kyliga, 0gradigt till ett par +grader. Golfbanan har öppnat och den används flitigt, i alla fall av Jakob, själv spelar jag ett par gånger i veckan. Det måste bli varmare för att jag ska spela varje morgon, jag fryser så om händerna. 

Husbilen har fått sin fukttest gjord och allt var bra. Känns skönt att det inte visade något tokigt. Jakob håller på och fixar lite med backar i garaget, kommer på olika lösningar som ska testas. Det kommer säkert bli bra till slut hihihi

Just nu medans jag skriver detta, tittar jag på Älgvandringen, kanske någon mer som gör. Tycker det är rogivande att se djuren. Nu är det 28 älgar som har simmat över älven. Själv har jag bara sett 3 som simmat. Man kan ju inte sitta och titta hela dagarna, måste ju göra annat också, som att sy lite nytt till barnbarn och till oss själva. 
Den här restbiten blev en mössa till dockan.Kram Yvonné

4 kommentarer:

 1. Underbara vårbilder ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fint med Våren.

   Radera
 2. Den här tiden är den finaste här hemma så om en vecka landar vi nog på hemmaplan igen! Det är på konstigt med kommentarer. På Lars telefon kan vi kommentera som bmlarsreseblogg men på min går det bara som anonym?!?
  Passa på och sy en golftröja som du blir oslagbar i också, det kan vi kanske behöva. Nu ska jag hem och öva!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, det är konstigt med kommentarerna. Har samma problem, på vissa bloggar går det att kommentera från mobilen och andra är det datorn som gäller, suck, denna teknik.
   Det har blivit en golf-kjol, som Niclas Strömstedt sjunger. 🎼Vi var oslagbara, vi sköt från höften, vi hade svaret på allt 😀

   Radera