tisdag 12 december 2017

Köpenhamn Till Göteborg ...

Vi har förflyttat oss efter senaste inlägget om Fönsterbrädan.
Just nu har vi checkat in på Lisebergs Camping i Göteborg och här är mycket vit fin snö. Innan vi kom hit hade vi ett stopp i Åstorp, tygbutiken Zannaz, som hade symaskiner och väldigt mycket fina tyger och två kassar fick följa med oss vidare på resan. Det här är en av dem hihihi
Tack för kaffet förresten
 Övernattningen till idag, var i 
Lundåkrahamnen
dit kom vi 10 minuter innan grinden stängde in till hamnområdet, då var det snöblandat regn.
Vi eller främst jag, gillar inte att åka i mörker. Enligt trafikrapporten på radion, var det mycket olyckor utmed vägarna i området. När vi bestämde oss för Lundåkrahamnen och kom till den avfarten, såg vi en stillastående kö cirka 100 meter längre fram. 
Vilken tur vi hade att vi kom av motorvägen.
Svårt att komma fram när det är mörkt och dåligt väder. Det var ett företag, det fortfarande var upplyst hos och Jakob gick dit för att fråga Vart vi skulle ta vägen?
Dom guidade oss rätt, för det som är så enkelt och lätt en sommardag när man ser, är inte alls så enkelt i mörker och dåligt väder, när skyltar inte finns vart man ska åka en bit bort, utmed bryggan och förbi restaurangen.
Idag när vi vaknade och såg omgivningen, var det något helt annat 
 Kan tänka mig att detta är en extra fin plats i sol och sommar.
Innan vi kom till Lundåkrahamnen hade vi gjort ett stopp hos min kompis 
Magnus Reslow i Limhamn,
ensamseglaren, som ska ge sig iväg Jorden-Runt i juni 2018

Avslutar inlägget här för att berätta om det
"Dejlige Copenhagen"

Kram 
Yvonné
7 kommentarer:

 1. Hej.
  Ni är bara för härliga ni två. Ni håller på med all – sköns upptåg och resor. Det är ju så man undrar ibland var ni får all er energi ifrån. Iallafall så tar ni ju vara på livet på ett bra sätt tycker vi. Det är ju bäst att göra det medans tid är, som man säger. Ha en fortsatt god husbilstur och en god Jul o gott nytt år. Mvh. Maj,Jan och Loke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. God Jul och Gott Nytt År till er från oss

   Radera
 2. Hej på er, ser att ni fortsatt er resa. Ni skulle ringt när ni var i Lundåkra, då hade vi kunnat komma med fika. Vi bor ju utanför Landskrona.
  Ha en fortsatt trevlig resa.
  Kram 😎😎

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du men vi kom dit sent och med tanke på trafiken, vädret och ni hade mycket jobb, så tar vi det en annan gång.
   Kram till er

   Radera
 3. Camping Liseberg gillar vi och kommer gärna tillbaka.
  Kram snö

  SvaraRadera
 4. Lundåkra är ett toppen ställe vi har här nere.

  SvaraRadera
 5. Campingen är trevlig i Göteborg och mycket trevligare på sommaren då såklart, när man kan ta cyklarna ner till stan. I Lundåkrahamn stannar vi också alltid när vi rullar söderöver, det är en bra stop till det. Ni ser verkligen ut att ha haft en fin resa trots blåst, regn och blötsnö. Kramiz

  SvaraRadera