Vet att jag har delat med mig av detta recept till förra julen, men här kommer det i repris.
0,5 dl gräddfil
1 dl majonäs
3 msk dill
3 msk purjolök
1 äpple
1,5 msk söt stark senap
2 msk grovkornig stark senap
1 tsk socker
salt o peppar
Häll av lagen från sillen och skär i små bitar
Finhacka äpple purjo dill
Blanda allt i en skål, utom sillen o rör om
Smaka av med salt o peppar och sist ner med sillen
Lycka till i köket.
Ute snöar det och är -3gr, snart ska jag gå till jobbet.
Kramizar
Yvonné
Tack för tipset!
SvaraRaderaSill är en favorit! Ofta är jag mätt efter sillen när jag äter smörgåsbord/julbord!
Lev väl!
o
Kram
Lennart,ja hoppas du tycker om den. Det blir lätt så, mycket sill och man är mätt!
RaderaGod Jul Kram
Ser underbart gott ut,det lär vi prova att göra,enkelt !!!
SvaraRaderaSill är jättegott,helst bara för att då får man ta en "Nubbe" till ..
Ha en God Jul o Ett Gott Nytt År på er/Kram
Vi tar också "den lille" till sillen.
RaderaGod Jul Kram
Du är så duktig i käket Yvonne. En riktig matmora:) Skickar er en bamse Julkram från oss. Kram
SvaraRaderaNu menade jag att du var duktig i köket och inte käket som datorn döpte om ordet till...;))))))
SvaraRaderaDessan, Käket hör ju ihop med köket, det är helt ok :)
RaderaGod Jul Kramiz