fredag 2 januari 2015

En Ledig Dag.....

God fortsättning på vårat nya år
2015.
Idag är det min, lediga dag.
Jakob hade vaknat och klivit upp tidigare och tagit med sig Nogger ut från sovrummet. Nogger kan konsten att jama väldigt högt och det blir bara högre och högre, tills vi vaknar! Fick alltså sova tills jag vaknade av mig själv, vilket var riktigt skönt. 
Gjorde ett besök hos dotter och svärson, i deras nyköpta lägenhet. Jakob hade verktygslådan med sig och gjorde lite småjobb innan vi gick på cafe och fikade tillsammans.
Dessa röda helgdagar, tror jag för många har varit jättebra med tanke på att man inte behövat ta så många semesterdagar och fått lååång ledighet.
Det gäller dock inte mig, som har jobbat på julhelgen (fast jag blev sjuk) och jobbat Nyårshelgen. Idag och lördag söndag är jag ledig och jobbar återigen måndag och tisdag, som då visar sig vara Trettondagshelg hahaha.
Ja mitt schema har verkligen lyckats pricka in alla tre helgerna som arbetsdagar hahahaha

Nu är all snö borta och gräsmattorna är gröna, + 7 grader visar termometern.
På nyårsafton var det i alla fall vitt på marken, även om det endast var någon centimeter med snö.
Vi fick finbesök i trädgården!Det är fina fåglar, fasanen.

Kram
Yvonné7 kommentarer:

 1. Nej men åh! så fina fåglar! I vår trädgård har vi "bara" rådjur, men de är vackra, de också.

  Du, jag har ju också ett sånt där jobb där man kan få jobba alla möjliga och omöjliga dagar och jag trivs så fint med det. Det är ju samma jobb, men bättre betalt, bara! Och ledig kan man vara vilken annan dag som helst, eller hur? Det handlar inte om hur man har det, utan om hur man tar det, heter det ju. Och är man positiv så är det bara BRA med "konstiga" skift och arbetspass. Så det så!

  God fortsättning på det nya året!

  Och du... ringen med JOY finns hos ROX... ifall du också vill ha nån sån...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så Cornelia, jag skulle aldrig klara av ett måndag till fredag jobb 8-17 haha har blivit bortskämd med lediga dagar lite nu och då i veckorna.
   Ska titta hos Rox ang ringen.
   Kram

   Radera
 2. Skönt med en fridag ibland!

  Jag har inte haft semester sedan 2005!
  Sparar dagarna för framtida behov?!?!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha du är rolig du Lennart man vet aldrig när dagarna kan behövas hihi
   Kram

   Radera
 3. Skönt att du fick sova. Han är snäll med dej Jakob. Fin fint besök hade ni dessutom...dom är vackra fasaner. Kramiz

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där med att jobba storhelger... Ganska mysigt, men också mysigt att få vara ledig just sådana dagar! Du kommer bli rik som ett troll med allt OB-tillägg...eller inte! Haft det så lyxigt och ledigt i fyra år nu, inte klokt vad tiden går... God fortsättning och kram från Down Under/Titti

  SvaraRadera
 5. Nej inte behöver man vara ledig just lördag - söndag. Fast vi är fortfarande inne lite det där "till helgen ska vi göra"....men oftast gäller det när vi har kompisar, som jobbar fortfarande. Vi har ju helg och ledigt obegränsat numera. God fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera