tisdag 28 januari 2014

Puss Och Kram....

Det är namnet på en Chokladfabrik, som jag besökte igår. Inte kan jag bara gå förbi si så där utan att titta in. Öppnade dörren och Choklad doften som mötte mig, var väldigt påtaglig. Undrar hur det är att arbeta omgiven av den doften hela dagarna. För visst blir man Lycklig av choklad, då kanske man skulle susa fram på moln hela dagarna bara utav ångorna?! Flickan som arbetade där, kände endast doften när hon öppnade dörren på morgonen, ibland, sa hon.
Det fanns ett stort utbud med olika sorters chokladbitar, eller som det heter Praliner. Många med vackra färger och mönster på. För min egen del är det mer att få se de olika fint gjorda pralinerna än att äta dessa med olika smaker! En liten smakbit kanske men inte hela bitar. I min påse hamnade en vit tryffel och en blåbärstryffel, som inte är uppätna i skrivande stund, men snart så.
När jag kom hem hade nästa 
Paket kommit.
Dels lite mer enfärgade papper, som ska vara till mina kort osv.
2 stycken förvaringslådor, till allt papper hihihi
5 olika småbitar tyger. Har lovat barnbarnet att sy lite kläder till dockorna, så dom slipper ligga i dockvagnen och frysa! Dom kläderna som finns, passar inte till rätt docka.
Med tanke på hur blåsigt det är ute idag, passar det bra med inomhus göra.
Igår följde det med hem en Vårblomma.
Kontrasten mellan snön ute och våren inne!

Kram
Yvonné

5 kommentarer:

 1. Chocklad, det går inte att lägga band på sig då!

  SvaraRadera
 2. Ni har det så lyxigt som har en chokladfabrik:) Tur att jag inte bor där...skulle väl bo i den butiken. Nej skämt å sido...jag äter inte mycket choklad. Roligt namn på påsen:) Så du har sömnads projekt nu också..:) Skönt för dockorna. Härligt med ett vårtecken inne. Kram

  SvaraRadera
 3. Ibland blir vi så vansinnigt sugna på choklad!
  Tur att vi har två affärer nära.
  Inte så fin choklad som du hittar men vi klarar godissuget!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Oh hjälp vilken butik - där skulle alla mina pengar försvinna, älskar god choklad och kan nästan äta hur mycket som helst!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tur att sådana affärer inte finns i närheten.......då behövde vi inte köpa någon mat.......

  SvaraRadera